Bagsidetekst

Milles planer for sommeren er enkle: Hun skal blive solbrændt, hun skal score Jack én gang for alle, hun skal hænge ud med vennerne – og så skal hun forberede sig mentalt på at skulle starte i gymnasiet, når ferien er slut. Ligetil. Men vejret er lunefuldt – og det er hendes venner også.

NÆRMEST HINANDEN

Udkom 2002.

Sidetal: 200.


UDDRAG AF ANMELDELSER

Politiken: ”Det er en fornøjelse at læse ‘Nærmest hinanden’. For den sproglige saft og kraft, for intimskildringen af pigernes psykologiske skakspil og fordi den sprutter af lyst til at fortælle. Én debutant gør ingen sommer, men måske kan Sanne Munk Jensen være med til at vende fortid til fremtid. Ungdomsbøger for unge skrevet af unge. For som der står hér i bogen: ‘En god trekant er bedre end en ond cirkel”.

Weekendavisen: Faktisk er Mille så troværdig som person, at man får en ubændig lyst til at give hende en lussing eller to i håb om, at hendes fokus flyttede sig en anelse fra maveskindets centrum … Jeg håber sandelig, at det står bedre til blandt Milles jævnaldrende end det, Sanne Munk Jensen beskriver i sit fremragende portræt.”