Om bogen

Sarah Engell og Sanne Munk Jensen vender nu tilbage til Hirtshals, og Polly, Mark Warcraft, Dugge – og Kat.

Kat fylder snart 18 år, og som fødselsdagen nærmer sig, forsvinder mere og mere af den verden hun altid har kendt og elsket: Polly flytter sammen med Mark i Hjørring, rollespilsklubben Yxengaard står til at lukke, og Dugge er mere end klar til at tage sit og Kats forhold til næste step. Kat selv er bare ikke klar til nogen af delene, men sætter alt ind på at blive det. Men kan man det? Og er det er vigtigst at være den, som alle ønsker du er, eller rent faktisk at være tro mod det, din egen krop prøver at fortælle dig?

En stærk YA-roman fra to af Danmarks allerstørste forfattere om frygten for voksenlivet og for at skulle se i øjnene hvem man er – og ikke er.

Giv mig tiden igen

Udkom 05. december 2022.
Medforfatter Sarah Engell.
Forside af Solveig Agerbak.

UDDRAG AF ANMELDELSER

Weekendavisen: ”Rørende … Sproget rammer generationen lige på kornet.”

Folkeskolen.dk: ”Sprogtonen er helt, som den skal være … (Mange) vil kunne genkende sig selv i Kats angst for fremtiden og for tvivlen på sin egen identitet.”

Bibliotekat: ”Giv mig tiden igen er et mesterværk … Den er sjov og den er tåkrummende, den er velskrevet og den viser mig (og alle andre læsere, og der bør være mange) at vi kan være så uendeligt forskellige og alligevel så ens.”

******/6 Linedalbro: ”Sanne og Sarah formår ag gør Kat til en troværdig og relaterbar person. Skriv noget mere sammen – I er fantastiske!”

Sofiesbogverden: ” … En fortælling, hvor jeg følte med hvert et ord, og en af de mest gennemførte YA-bøger, jeg nogensinde har læst.”

Litteratursiden: ” … hammergodt makkerpar, der leverer en indsigtsfuld og livsbekræftende coming of age fortælling, som rammer lige i hjertet.”

Bogfeber: ”Læs Giv mig tiden igen og råb hurra for fejl. Ikke i bogen, men i livet … Det her er en bog, du ikke vil gå glip af.”

Sofie.amalie_lit: ”Sanne Munk Jensen og Sarah Engell har med deres selvstændige efterfølger til Tag gaden tilbage vist lige præcis, hvad dansk ungdomsrealisme kan … realisme, når det er bedst!”

Juliethebookcat: ”Fantastisk læseoplevelse … Munk og Engell kan virkelig noget sammen. Kæmpe anbefaling til alle unge – og voksne!”