I al den tid, jeg har været forfatter, er det lykkes mig kun at have én redaktør – nemlig Elin Algreen, som indtil for nyligt var B&U-chef på Forlaget Gyldendal. For mig har hun været den bedste i verden. Hun har ligesom bare været der altid og igennem alt, og jeg måtte derfor virkelig også bide mig selv hårdt i knytnæven for holde tårerne tilbage, imens ønskede hende tillykke, da hun sidste forår ringede til mig og sagde, at hun havde sagt sin stilling op, fordi hun nu skulle noget andet.

Heldigvis skulle hun noget så fantastisk som at starte en ny skole op – nemlig Manuskriptskolen for Børnefiktion, og heldigvis spurgte hun mig, om jeg kunne tænke mig at undervise der. Og det var jeg selvfølgelig lynhurtig til at svare ja til. Det er et super fedt og innovativt projekt båret af så dedikerede, skønne kræfter med Elin og hendes lige så skønne makker Dennis Glintborg i spidsen, og så er det sammen med et hold af øvrige undervisere – Tomas Lagermand Lundme, Kim Fupz Aakeson, Kasper Hoff og Hanne Kvist – som jeg er så stolt af skulle arbejde sammen med.

Vi har henover efteråret holdt afholdt et pilotforløb med et virkelig dygtigt og sprudlende og topengageret hold af prøvekaniner, hvilket er gået super godt. Alt tegner bare så godt for den skole.

Skulle DU gå rundt med en forfatter af den ene eller anden art i maven, eller har du bare lyst til at vide mere om skolen, så kan du læse om den her: www.manuskriptskolen.dk

Jeg ville næsten ønske, jeg skulle gå der selv også ☺